FRI FRAKT OVER 500 KR * RASK LEVERING * VI FORVANDLER TEKSTILAVFALL TIL DESIGNPRODUKTER
0 Handlevogn
Lagt til handlevogn
  Du har produkter i din handlevogn
  Du har 1 produkt i din handlevogn
  Totalt

   «Gjør ditt produkt helt unik og bestill med ditt navn eller din tekst brodert på. Perfekt for jubilanten eller den nyfødte eller til poser for å sortere tingene dine»

   

   

  PERSONALISER DITT PRODUKT

  Gjør produktet ditt unikt og personlig med navn eller initialer, eller tekst. Gi som gave til dåp, bryllup eller konfirmasjon med initialer og dato.

  Kanskje du bare vil si til noen at du er glad i dem med en pose eller be dem vaske selv, eller rett og slett brodere hva du tar vare på i posen: spill, vitaminer, golfballer, perler, lego - kun fantasien setter grenser for hvilken tekst du kan brodere.

  Vil du brodere et langt navn eller dobbelt navn anbefaler vi å bruke initialer for å få størst mulig broderi eller ta kontakt med oss for tilpasning. Vi bruker en broderiramme på 10x10 cm til navn, men kan tilpasse for lengre navn med en større ramme.  

   

  HVORDAN VELGE BRODERI

  Nesten alle våre poser kan broderes, enten nede foran eller nede bak på posen. Når du har valgt ditt produkt velger du hvilken tekst du vil brodere, hvilken font, hvilken farge og hvor på produktet du ønsker det brodert. På toalettmappene og veskene kan du velge mellom 4 fonter og det blir brodert midt på produktet. På alle andre produkter kan du velge mellom rett- og løkkeskrift. 

  Nedtrekksmenyen for valgene finner du til høyre for produktet på de produktene som kan broderes både foran og bak. Produkter med brodert navn kan dessverre ikke byttes. 

   

   

   

  VELG FONT OG FARGE

  For å gjøre det enkelt for deg har vi lagt inn kun 2-4 fontvalg. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en annen font. Den første bokstaven vil alltid være stor, deretter de andre i små bokstaver. Ønsker du store bokstaver skriv det i kommentarfeltet. Initialer broderes i store bokstaver.

  Vi broderer navn i den fargen som passer best til broderiet på posen. Har du valgt blå, blir det ton i ton blåfarge. Ta kontakt hvis du ønsker en annen farge, vi har mange å velge mellom. 

  Broderingen på små poser (innenfor 10x10 cm) koster 100 kr for et navn eller ord på maks 12 bokstaver (små bokstaver) Hvis store bokstaver maks 8 bokstaver. De store posene kr 200 for broderi (innenfor 20x20 cm). Ønsker du flere broderier på et og samme produkt ta kontakt med oss på post@smallmatters.no

   

  VÆR KREATIV

  Vi har både store og små poser hvor du står helt fri til å skrive inn den teksten du ønsker. Hva med en pose til 50 åringen som har alt, eller en lekker skittentøypose hvor du selv velger tekst og font.

  Ta kontakt med oss på post@smallmatters.no så hjelper vi deg med farger og font og også tekst til en spesiell anledning.