RASK LEVERING * FRI FRAKT OVER 1000 KR * VI FORVANDLER TEKSTILAVFALL TIL DESIGNPRODUKTER

 

SKREDDERSYDDE PRODUKTER LAGET AV TEKSTILAVFALL OG TEKSTILRESTER

Smallmatters får utgåtte duker og sengetøy fra norske vaskerier og hoteller, samt tekstilrester til overs fra store klesproduksjoner. Vi skreddersyr disse fullt brukbare tekstilene til miljøvennlige og delikate poser og produkter.

Produkter som reduserer din bedrifts miljøavtrykk og kostnader ved å erstatte både produksjon og forbruk av unødvendige engangsprodukter eller produkter laget av jomfrumaterialer. Dette gjør det enkelt for kundene våre å ta et miljøvennlig valg.

Flere og flere bedrifter benytter seg av produktene våre, som både reduserer bedriftens miljøavtrykk, gir en bærekraftig historie å fortelle og sparer kostnader ved å erstatte engangsartikler. Konseptet vårt gjør også at kundene kan ta ansvar for eget tekstilavfall, ved å sette det tilbake i sirkulasjon.

Størrelsen, bruksområdet og designet utformer vi etter dine ønsker og behov. Vi kan tilby mange gode løsninger for å erstatte plast og redusere behovet for uttak av nye naturressurser  – for eksempel handlenett, brødposer, skittentøyposer, skoposer, hårfønerposer, tralletrekk og forklær.

I tillegg får du et kult produkt! Se vår katalog: trykk her

Ved å benytte våre poser støtter dere også en norsk gründervirksomhet og norsk design, og deres bedrift får en viktig bærekraftig historie å fortelle som gir positivt omdømme og økt salg. Dere blir et forbilde og viser at bærekraftig og sirkulær utvikling er mulig, attraktivt og lønnsomt, også med avfall som råvare.

Vil du vite mer om oss og våre produkter?

Ta kontakt på mail post@smallmatters.no eller telefon 90162628

 NOEN AV VÅRE KUNDER: