RASK LEVERING * FRI FRAKT OVER 1000 KR * VI FORVANDLER TEKSTILAVFALL TIL DESIGNPRODUKTER

 «MAKE IT PERSONAL - Gjør ditt produkt helt unikt og bestill med ditt navn eller din tekst brodert på. En personlig og varig gave»

 

PERSONALISER DITT PRODUKT

Gjør ditt produkt personlig med brodert navn, initialer og/eller tekst. Eller gi en gave som både er personlig, varer og tar vare på det du allerede har.

Nesten alle våre produkter kan broderes. Når du har valgt ditt produkt, velger du selv navn eller tekst, font og farge i broderiløsningen du finner til høyre for produktet.

Broderiløsningen er ment som et hjelpemiddel på hvordan ditt produkt vil se ut ferdig brodert. Font, farge og størrelse tilpasses etter antall bokstaver du ønsker og farge på broderi på bunad- og reiseposer.

Bildet her viser fargene på våre broderitråder.

VELG FONT

Vi har lagt inn få fontvalg for å gjøre det enkelt. Forbokstaver broderes med stor bokstav slik: Line. Ønsker du STORE bokstaver skriver du f.eks MILLE i broderiløsningen.

Vi bruker en broderiramme på 10cm, det vil si at jo flere bokstaver jo mindre broderi. Derfor maks 8-12 tegn. Velger du 2 store bokstaver blir de ca 4 cm høye, 3 ca 3 cm og 8 store ca 1 ½ -2 cm.

På de store posene bruker vi en større ramme og forbokstaven brodert er ca 6 cm høy, de andre bokstavene ca 3,5 cm med 7-8 bokstaver i navnet. På de mindre posene blir forbokstaven ca 3 cm og de andre bokstavene fra 1 ½ til 2 cm hvis navnet har 7-8 bokstaver. Har navnet flere bokstaver blir de følgelig mindre. 

  

 

VELG FARGE

Vi tilpasser fargen på trådene slik at det passer best til broderiet på posene som allerede har broderier. Velger du blå, blir det så godt det lar seg gjøre ton i ton blåfarge. På denne bunadsposen er det valgt rødt, og du ser her forskjell på løkkeskrift: Janicke og rettfont: Margrete.

I menyen hvor du velger farge på broderiet kan nyansen på fargen avvike noe fra våre broderitrådfarger, da disse fargene er digitale. Vi har derfor lagt inn en anbefaling på trådfarge på de produktene som allerede er brodert eller har bånd/tau med farger.

Ta kontakt hvis du er usikker eller ønsker en annen farge, vi har mange å velge mellom.

 

VÆR KREATIV

Vi har både store og små poser, mapper eller vesker hvor du står helt fri til å skrive inn den teksten du ønsker. Hva med en toalettmappe til 50 åringen som har alt, eller en lekker skittentøypose hvor du selv velger tekst og font.

Broderingen koster 100 kr for et navn eller ord på maks 8-12 bokstaver og kr 150 på de store posene, rabattkoder kan ikke benyttes på brodering. Pakkeløsninger har rabatt på brodering. Ønsker du flere broderier på et og samme produkt eller har en kreativ ide ta kontakt med oss på post@smallmatters.no så hjelper vi deg.

Produkter med brodert navn kan dessverre ikke byttes.